انبار کالاهاي خود در ذخيره سازي سردخانه در زير 4 درجه سانتيگراد موثرترين راه براي جلوگيري از فساد شدن مواد غذاي مي شود اما برخي از بهترين شيوه ها و دستورالعمل هايي که مي توانيد به دنبال گسترش خلاقيت محصولات خود بگرديد وجود دارد. در اين مقاله مي خواهيم دما سردخانه مواد غذايي بهينه و استاندارد را همراه با جزئيات و دلايل آن براي شما ارائه کنيم. با ما همراه باشيد.
سردخانه شما بايد از حداکثر ظرفيت برخودار باشد و اگر بخواهيد بهترين عملکرد آن را داشته باشيد . هميشه اطمينان حاصل کنيد که محصول به اندازه کافي فاصله داشته باشند تا هوا بتواند آزادانه گردش کند. انجام اين کار مي تواند منجر به کاهش دما شود که در نهايت منجر به فساد سريعتر توليد مي شود.
دماي 4 درجه سانتيگراد و بالاتر براي محصولات تازه مانند گوشت، ماهي و مرغ خطرناک است، به همين دليل است که بسياري از شرکت ها مواد غذايي خود را در دماي توصيه شده -18 درجه سانتيگراد منجمد مي کنند تا اينکه آن را سرد نگه داريد. با اين حال، اگر شما مي خواهيد براي مواد غذاي تازه، توليد نابود شده، هر چيزي زير 4 درجه سانتي گراد امن است.
ساده ترين راه براي اطمينان از اينکه محصول شما در يک دماي امن و پايدار سرد مي شود با يک واحد سردخانه تجاري است. درجه يک فروشگاه هاي سرد با نظارت بر دما و ضبط به عنوان استاندارد به شما اجازه مي دهد که کالاهاي خود را در دماي سالم نگه داريد.
درباره این سایت